Despre noi

AZ Piese Auto este un magazin de piese auto de pe Calea Grivitei pe care sigur l-ați văzut, măcar în treacăt, și care își întâmpină clienții cu zâmbetul pe buze de 10 ani. Pentru mulți dintre Dvs. este probabil furnizorul dvs. de piese auto, la îndemână, în sectorul 1 și partener de cursă lungă pentru cei care încă nu ne cunosc: avem potențial, merită să ne testați!

La AZ Piese Auto lucram cu cei mai mari furnizori de piese auto & moto de pe piață, putem furniza atât din stoc cât și la comanda piese auto pentru toate mărcile de mașini și motociclete, așadar nu exageram afirmând  că “Vă echipăm din bară în bară!”

Aici vă așteaptă un interlocutor dedicat care vă ajuta să găsiți soluția la problema Dvs. și nu doar o lista de opțiuni afișată pe un ecran.

Nu aveți drum în zona? Sau poate nu aveți timp să faceți un drum?

Dacă nu sunteți în mare grabă, ne puteți scrie un email sau puteți completa cererea de ofertă.

În fine, dacă “arde” ne găsiți chiar acum, aici sau la telefon: 0736 887 887!

De ce AZ PIESE AUTO?

Pentru că la noi dețineți controlul deplin asupra raportului calitate-preț ! Noi vă propunem variante de piese de schimb (în funcție de producător), dumneavoastră alegeți !

Cu costuri minime și cu zâmbetul pe buze, vă asistăm în alegerea soluției optime pentru mașina dumneavoastră: rapid, convenabil și eficient!

Dar mai ales pentru că vă punem la dispoziție un interlocutor dedicat care vă va ajuta să hotărâți în cunoștință de cauză!

De ce aveti nevoie de un consultant?

Pentru că nu aveți timp de pierdut! Și pentru că nu e plăcut să așteptați rambursarea unui retur! Un consultat identifică fiecare piesă auto exclusiv după seria de șasiu a mașinii, deci, e sigur, primiti produsul de care aveți nevoie !

Știm că sunteți nerăbdător să scoateți mașina din service, așadar, vă spunem, pe loc, când puteți intra în posesia pieselor auto de care aveți nevoie!

piese auto de calitate

Identificăm problema direct de la rădăcină și lucrăm pentru a o rezolva în timp record și numai cu produse noi, originale sau aftermarket, în funcție de nevoile dvs!

Avem, probabil, cea mai competitivă ofertă de piese auto atât în București, cât și în țară! Vezi cât costă livrarea până la ușa ta!

Ce oferim?

Știm că aveți nevoie să vă simți în siguranță în mașina dvs.! Știm că timpul dvs. este prețios! Suntem aici să vă oferim servicii de calitate și piesele de schimb de care aveți nevoie, fară drumuri inutile, fară timp pierdut!